On Top Of My Wishlist #1

– This post contain Adlinks –
Denna post innehåller reklamlänkar

PRODUCTS

Trousers – Adidas ‘Adibreak’ (here)
Bra – Calvin Klein ‘Body’ (here)
Briefs – Calvin Klein ‘Body’ (here)
Jacket – Acne ‘Merlyn’ (here)
Sneakers – Balenciaga ‘Triple S’
Backpack – Chanel ‘Gabrielle’ (here)

 

Åh, alltså jag blir typ helt pirrig av tanken att få börja klä mig igen. Så himla härligt att våren inte är allt för långt bort heller! Här är lite grejer som är på min “önskelista” just nu. Tycker Calvin Kleins senaste släpp av underkläder är så himla fint. Finns en kalsongliknande underdel också. Brallorna ser bara så sköna ut, perfekt att matcha med skinnjacka. Denna skinnjacka från Acne har jag kikat på så länge! Perfekt fit. Skorna är jag helt besatt av men går inte att hitta någonstans såklart! Jag gillar ju verkligen ryggsäckar och denna från Chanel tycker jag hade varit en perfekt pushgift 😉 Kram!

I’m getting all excited of the idea of ​​getting dressed again. So lovely that spring is not too far away either! Here are some stuff that is on my “wish list” right now. Calvin Klein’s latest release of underwear seem so good. The trousers look just so comfy and nice, perfect to match with leather jacket. I have looked at this leather jacket from Acne for so long! Perfect fit. I’m totally obsessed with the shoes but can not find anywhere! I really like rucksacks and this from Chanel thinks I had been a perfect push gift 😉 Hugs

5 Responses to “On Top Of My Wishlist #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *