Nursing Clothes

– This post contain Adlinks –
Detta inlägg innehåller annonslänkar

White one – Here, Black One – Here

 

Jag har fått flera frågor om tips på fina amningskläder. Beställt dessa linnen och tänker att dom kommer nog användas allra mest. Utöver dessa så kommer jag köra mycket på omlott-plagg när jag vill att det ska vara så smidigt som möjligt. Som jag visat tidigare har jag en tunn amningsponcho som är smidig att ha i väskan och bara dra över. Tycker dessa två bodys från Asos kändes helt perfekta. Nu återstår att se om allt funkar som det ska med amningen såklart så kommer inte köpa på mig något mer just nu, men dessa bodys vill jag ha hur som helst! Kram

I got some questions about nice nursing clothes. I bought these tops and I’m pretty sure I will use them the most. Other than that I will go for much wrapped pieces when I want everything to go as smooth as possible. I think these bodys from Asos is perfect! Now I just have to see if everything works with the breastfeeding so I won’t buy anymore pieces right now. Xx

12 Responses to “Nursing Clothes”

 • Anna says:

  Hej! Det är ju olika för alla men för mig har amningskläder inte varit nödvändigt. Har haft mina vanliga tröjor och bara dragit upp tröjan när bebis ska ha mat, i och med att man har bebisen vid magen så visar man inget! Bara ett tips som jag tycker fungerat minst lika bra om man vill slippa lägga pengar på amningskläder:) Lycka till med allt med bebisen, kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, alla är olika 🙂 Får helt enkelt se vad jag känner mig bekväm i och inte! Tack snälla. Kram!!

 • Zane says:

  Beautiful pieces and they are super versatile!

  Rock Renee Blog

 • J says:

  För mig har vanliga amningslinnen varit ett must! Har alltid linne och en vanlig tröja över som man bara drar upp. Detta gör att man inte blir så ”bar”, och visar då varken bröst eller mage. Man blottar ju typ hela bröstet om man ammar i en sån tröja som på bilden (inget fel med det alls) men jag har känt mig mer bekväm med att vara mer ’diskret’ 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Jamen bra tips! Jag vill gärna dölja så mycket som det går, haha 🙂 Men kör på en tunn amningsponcho i väskan så då kändes det smidigt med omlott!

 • Så snygga! Skulle lätt kunna ha dom även om jag inte ammade. Tycker Boob har superbra amninglinnen också som man bara öppnar en liten glipa på. Av alla amningsplagg jag köpt använde jag i princip bara dom. Så skönt att ha under vilken tröja som helst.
  Kram!

 • Jojo says:

  Hittar ingen amningsponcho i tidigare inlägg? Kan du visa igen? Ska själv ha bebbe i april o letar febrilt efter ngt svalt täckande.

 • Sandra says:

  Fina bodys! Vet du hur de är i storleken? Alltid svårt att veta vilken storlek man ska ta när man beställer 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Tyvärr inte 🙂 Jag brukar köra på 6 i alla fall och jag är/(var, haha) en XS. Men jag brukar beställa flera storlekar från Asos och prova. Gratis att skicka tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *