Gravid Vecka För Vecka #2

I samarbete med Libero

My second video for the “Pregnancy week for week”-channel (unfortunately in Swedish)

 

Nu är mitt andra avsnitt uppe! Notera att jag liksom svettas av att prata i första delen, haha. Läst igenom alla era kommentarer och många ville se hur vi bor eller vloggar. Försökte mig på en vlogg när vi åkte på spa:t men var lite för mycket folk! Så ni får följa med till barnmorskan nästa vecka istället. I detta avsnitt visar jag upp hur vi bor och lite av inköpen till lillan!

– 

My second episode is up! I’ve been reading all your comments and many of you wanted to see how we live or vlogs. I tried to do a vlog when we visited the spa but it was too much people. So I will let you follow us to the midwife next week instead. In this episode I show you how we live and what we bought for the little one.

14 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #2”

 • Annika says:

  Hej! Det var första gången jag kikade på någon av dina videos och jag måste bara säga att du verkar vara en sån härlig och naturlig tjej som man bara gillar direkt 🙂 Jag är i samma vecka som du och började följa dig på IG så fort jag fick reda på det och därefter började jag läsa din blogg och nu är jag helt hooked, hehe. Dels för att det är superroligt att följa dig nu när vi är i samma vecka men också för att jag är intresserad av både mode och resor, så jag gillar verkligen flödet! Superroligt att din syster också väntar barn, så himla mysigt att kunna va mammalediga tillsammsans sen! 🙂 Ser fram emot att få följa er lilla familj när lilla tjejen är född också. Stort lycka till med allt! /Annika

 • Tycker du var så himla fin i denna videon! 😀

 • Amanda says:

  Du verkar super härlig! Blir så glad av dessa videos 🙂 du får gärna lägga ut en lista på de saker du visade, märke eller vart de är köpta 🙂 är mest intresserad av babynestet och den elektroniska babysittern om du inte orkar lägga upp ett helt inlägg 🙂 kram!

  • victoriatornegren says:

   svar: Mnåh tack!!! Babysittern har du i senaste posten och babynestet finns i en post jag gjorde häromveckan 🙂 Kika pregnancy-kategorin. Kram!

 • Love it! Great vlog! x

 • Irma says:

  Sååå härlig video! Du känns så äkta!
  Brukar inte läsa din blogg så flitigt men så roligt att se dig i rörlig bild så du/ni kommer defenetivt bli något jag följer dagligen!
  Skulle vara så roligt att läsa/höra något om namn till lillan!

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, tack! Vad kul 😀 Vi har klart namn men kommer inte nämna det förrän hon är född tyvärr :*

 • ule says:

  It’s crazy how advanced all these baby mechanics have become. To imagine my mother washing the reusable diapers only 30 years ago… At least we had a washing machine 🙂 They were so much more ecological, though!

 • Linda says:

  Vilken vagn kommer ni att använda? 🙂

 • Bärsjal är verkligen så himla bra och mysigt. Och det finns så många fördelar med att bära sina barn i bärsjal, närhet som ger trygghet, ökar mjölkproduktionen, ergonomiskt 🙂 Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *