MENU
11:25 | December 25, 2017

Merry Christmas

Uncategorized

Merry Christmas from us

 

Ville bara in och säga God Jul till er! Hoppas ni har det supermysigt. Vi sa det när vi tog bilden att nästa år kommer vi ha en liten bebis mellan oss istället, så galet. Vi åkte till norr redan i torsdags och sedan till Eriks släkt i Lappland. Så vi hade en mysig julaftonsmorgon i Lappland, sedan till Eriks föräldrar och sedan till pappa. Idag blir det jul hos mamma! Sedan imorgon har vi jul hos pappa, haha. Så underbart med världens längsta julhelg! Nästa år ska vi dock försöka samlas. Både jag och Alex har ju fött då! Puss

– 

I just wanted to sign in and wish you all a Merry Christmas! We have the best time. When we took this photo we said that next year we will have a little baby between us instead, how crazy. We went to the north before the weekend and to Eriks relatives in the north of the north. So we had a real Christmas morning with reindeers and then off to Eriks parents and then off to daddy. Today we have Christmas at our mums and tomorrow we will be at our daddys. So nice with a long Christmas weekend. Next year we will try to celebrate all of us though! Both me and Alex will have small babies by then, wie. Xx

8 Responses to “Merry Christmas”

 1. Chloe Nelson on

  Så himla fina<3
  Har också haft en supermysig jul.
  Lite stressig med allt från stallet, fota outfitbilder och åka till pappa och göra fint på graven, jag hann och fint blev det.
  Har precis lagt upp min outfit från igår, får jättegärna gå in och kolla om ni vill.
  Godfortsättning alla fina.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)