New Years Eve Looks

Detta inlägg innehåller betalda länkar
– This post contain adlinks – 

1. Top – Here, Trousers – Here 2. Top – Here 3. Top – Here, Trousers – Here

4. Top – Here 5. Trousers – Here 6. Jumpsuit – Here

7. Top – Here, Trousers – Here 8. Top – Here, Trousers – Here 9. Blazer – Here, Trousers – Here

 

Alltså jisses vad fina kläder det finns inför nyår! Vet inte om det är för att jag inte kan bära något av det eller varför jag känner att jag vill ha allt, haha. Älskar dessa “set” från NA-KD. Går såklart att bara köra på antingen byxan eller överdelen för någon look och klä ner med en annan färg eller något mer “basic”. Älskar nummer 3 & 7 speciellt. Annars sequin kotymen, fanns i helsilver också. Där tänker jag att det kan vara fint att köra på antingen eller. Matcha byxorna med en enklare vit topp eller kavajen med ett par höga kostymbyxor och en fin topp. Puss!

There is so much nice clothing for New Years eve! I don’t know if it’s because I can’t wear anything of it but I feel I want it all, lol. Love these sets from NA-KD. You can also go with just one piece from the set and dress it down a bit with something more basic. I love number 3&7. The sequin suit is so cool too, they have it in silver as well. I would love to go with either the blazer or the trousers though, not the full set.  Match the trousers with an more relaxed white top or the blazer with a pair of high waisted cigarette trousers and a nice top. Xx

6 Responses to “New Years Eve Looks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *