MENU
18:00 | November 18, 2017

Rabbit In The Moon Café

Uncategorized

Wearing a sport top from Nelly – here (adlink)

Their Milkshakes are to die for. Had this caramel, waffle, popcorn-thing. Yummie!

Love the perfect length on the leggings, new favorite mom wear for sure – get them here (adlink)!

Pictures from our brunch today

 

Hej allihopa! Hoppas ni har en underbar lördag. Vi har hunnit med brunch och beach-häng! Älskar verkligen brunch-ställena häromkring. Helt i min smak. Dagarna i Perth börjar sorgligt nog komma till sitt slut och imorgon börjar vi vår lilla road-trip till Esperance och nationalparkerna. Längtar efter kritvita stränder och turkost vatten, så det kommer bli fantastiskt. Vi hörs mer imorgon <3 Kram!

Hi guys! Hope you have an amazing saturday. We had time for a brunch and some beach time. I really love the brunch-places around Perth. They’re 100% in my taste. The days here in Perth have started to come to an end and tomorrow we starting our road-trip to Esperance and the nationalparks. Can’t wait for some white beaches and turquoise water, it will be amazing. Talk to you more tomorrow <3 Xx

15 Responses to “Rabbit In The Moon Café”

 1. Isabell on

  Hej, är lite nyfiken på om ni valde att göra endast KUB testet eller om ni också gjort NIPT? Frågar eftersom jag själv är kluven och eftersom man ev måste bekosta det själv. Tycker du det är en för privat fråga så behöver du inte svara. :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Vi gjorde KUB och fick bästa resultat på det, så valde inte att göra fler tester :) Men jag visste knappt att NIPT fanns så vi hade nog gjort det om vi inte fick info om det förrän det var “för sent” för oss att göra.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)