Spa Weekend

Falkenberg Strandbad

Some pictures from the weekend at Falkenberg Strandbad

 

Här kommer lite bilder från helgen! Detta är beach baren på spat och helt klart min favorit. Kändes som att vi var på Bali typ. Mobilen fångade upp ljuset lite dåligt dock (kändes dumt att ta med kamera då det var fullt med folk där). Maten och drinkarna var helt magiska, jag körde på en virgin mojito som vanligt! Är verkligen så nöjd med denna lilla weekend och ska helt klart se till att åka tillbaka hit så fort som möjligt. Tips för er som vill på en liten get-away i Sverige, jag har helt klart hittat min spot. Vi bokade ett spa-paket och 3-rätters middag. Kram!

Here is some pictures from the weekend! This is the beach bar at the spa and is definitely my favorite. It felt like we were on Bali! The phone didn’t catch the light so well though, it didn’t felt good to take pictures with the camera with all the people around. The food and the drinks here were so good! I’ll always go for the virgin mojito. I’m so pleased with this weekend and I will make sure to come back here asap. So for you who want a little get away in Sweden, this is the spot. We booked the spa package with a three course meal. Xx

10 Responses to “Spa Weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *