Asos Favorites W. 37

– This Post Contains Adlinks – 


1. Blazer – Asos (here) 2. Shoes – Public Desire (here) 3. Jeans – Asos (here)

4. Cropped Sweater – Asos (here) 5. Cigarette Trousers – Asos  (here) 6. Coat – Asos (here)

7. Blazer – Asos (here) 8. Sunglasses – Asos Vintage (here) 9. Padded Denim Jacket – Asos (here)

 

Blivit sjuk igen så tog en late checkout från vårt hotell och bara legat och tagit det lugnt i hotellsängen hela morgonen. Så skönt! Hann med att klicka runt på lite olika webshoppar och hittade så mycket fint från Asos. Bland annat jeansjackan med markerade axlar/padded shoulders i Balenciaga-anda. Älskar! Provade den på i showroom häromveckan men fanns inte i min storlek. Men nu har den alltså äntligen kommit online! Gillar verkligen leopardjackan också. Även kostymbyxorna med lite högre midja! Så snyggt till kortare toppar eller bustiers. Xx

I became sick again so we took a late check out from our hotel. So I just been lying here in my hotel bed the whole morning. So nice! I got time to check out some webshops and found so much nice stuff on Asos. This Balenciaga inspired padded denim jacket. Tried it on in the showroom the other week but they didn’t have it in my size. I really, really like the leo-jacket too. The cigarette trousers with high waist are also so nice, love to match them with shorter tops. Xx

5 Responses to “Asos Favorites W. 37”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *