MENU
14:08 | August 15, 2017

New In: Acne Velocite

New In,Uncategorized

Find it here

 

Som jag skrev så kunde jag inte hålla tassarna från denna i år. Klämt, provat och känt på den i flera vintrar och nu kunde jag helt enkelt inte så emot. Kommer ha denna i flera år! Så galet varm och skön, längtar typ till kylan så jag kan börja använda den. Kollade till och med tempen för ikväll, lol. För några år sedan hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle få äga denna jacka. Så himla glad och tacksam! Puss

Like I did mention before I couldn’t resist buying this one. I’ve been trying it one for many winters now and this year I just had to buy it. I will use it for ages! So warm and comfy. I longing for the cold days so I can start to use it. I even looked up the temperature for tonight, lol. For a couple of winters ago I couldn’t even image that I would have this one in the future. So happy and thankful! Xx

8 Responses to “New In: Acne Velocite”

  1. Luise on

    Älskar den!
    Köpte ju en dupe från ASOS för några veckor sedan. Och just nu längtar jag också till kylan, haha. Men originalen är självklart ännu bättre…

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)