Selfies, selfies, selfies.

 

Inte haft smink på flera veckor men imorse kände jag att jomen nu är det dags, så passade på att ta lite selfies 😉  Tror jag två selfies-omgångar per år senaste åren. Gillar inte grejen, så ansträngande på något tragiskt vis, lol. Jag är SÅ hormonfylld just nu. Upp och ner, kroppen och hjärnan kan liksom inte komma överens om vilken inställning jag ska ha. Allt är precis som det ska, men ändå inte. Blir galen! Pms:ig. Säkert för att det är augusti imorgon och jag blir stressad över att sommaren snart är slut (usch). Idag kommer i alla fall Erik hem. Han stannade i Umeå ett par dagar extra. Saknat honom så mycket <3 Men det bästa med att Erik inte är hemma är att jag får streck-se alla reality shows han blir tokig på att jag ser, haha! (Paradise hotel, Ex on the beach, Are you the one mm).

Haven’t been wearing make up for a couple of weeks and this morning I was like.. I think it’s time for that now. So I took some selfies too, lol. I’m trying to take selfies like maximum two times a year, I have a hard time to get it. It’s exhausting in some tragic way, haha. I have the weirdest period right now, so much hormons. Up and down, my body and my brain can’t really come together to a feeling. Everything is exactly how it should be, but the same time it isn’t. Guess it’s me having to realize that the summer is over soon). How ever, Erik is coming home today. He stayed in Umeå for a couple of more days. Missed him so much <3 Must say it have been nice to watch all the reality shows he hates that I see though, haha (Paradise hotel, Ex on the beach, Are you the one etc). 

3 Responses to “Selfies, selfies, selfies.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *