Perfect Blazers x8

In collaboration with Shopbop

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here

 

Mina monthly picks från Shopbop! Jag har ju alltid gillat blazers men i höst känns det extra aktuellt. Gärna en i mönster och en lite större modell. Gillar verkligen den från Acne (nr 1) och den från Tibi (nr 6). Så fint med någon vit t-shirt eller topp under och matcha med denim. Shorts nu på sommaren och jeans när det börjar bli lite kyligare. Puss!

My monthly picks from Shopbop! I always loved blazers but for this autumn it feels just extra right. I love my blazers in some kind of pattern and in a bit oversized fit. I really like the one from Acne (nr 1) and the one from Tibi (nr 6). So nice with a white t-shirt or a top underneath and to match it with denim. Shorts for the summer and denim when it gets colder. Xx

3 Responses to “Perfect Blazers x8”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *