MENU
10:04 | May 28, 2017

Corralejo Natural Park

Uncategorized

Beach day with sis

 

Vi hängde som sagt mycket på hotellet i Spanien men vi bodde i Corralejo, just vid en naturpark. Så sanddynorna och denna strand låg bar några minuter från vår villa. Det blåste som sjutton men dom hade byggt upp små stenmurar på stranden som man kunde ligga i. Tycker det var så himla ballt med berget i bakgrunden! Lite Hawaii-feeling. Finns så mycket mer att upptäcka på denna ö, måste helt klart tillbaka hit. Mycket bikini just nu, men nu tror jag det är slut i kameran, haha. Puss!

We stayed at our villa most of our time in Spain, but we stayed in the village Corralejo, which also is a natur park. So the sand dunes and this beach was just a few minutes from our villa. It was superwindy but they had made some shelter with stones where you can stay. I thought it was so cool with the mountain in the background. A bit Hawaii-feeling. There is so much more to see on this Island, I have to go back for sure. Much bikini pictures right now, but now I think I’ve shared them all. Xx

7 Responses to “Corralejo Natural Park”

  1. Isabella on

    har precis kollat igenom de 60 senaste sidorna av din blogg, helt förälskad. hittade hit för första gången igår och har bara dränkt mig själv i inspiration sen dess, var bara tvungen att säga det!! puss o kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)