MENU
11:22 | May 25, 2017

#babesofmissguided part two

Uncategorized

Find the set here (adlink)

 

Så här kommer lite fler bilder från kampanjen tillsammans med Missguided. Min favoritbikini för tillfället! Den är i ett sånt tjockare “bandage”-material och sitter så himla bra. Har en hel del roliga grejer med Missguided framöver som jag ser framemot att dela med er. Var toppenväder här i Stockholm igår men sprang på möten hela dagen med Erik så hann inte riktigt njuta. Ser ut att vara minst lika härligt idag så ska på en promenad och sedan gå och träna. Haft en närvaro på mitt gym-kort detta år, skämmes.

So, here comes some more pictures from the campaign together with Missguided. My favorite bikini for the moment! It’s in a thicker “bandage”-material so it fit so good. We have some great things coming together, which I’m looking forward to share. The weather was amazing in Stockholm yesterday but we had some meetings yesterday so we didn’t had time to enjoy it. I hope it is as good today! We will take a walk and then we’re off to the gym. Just been to the gym once this year, so bad. Xx

12 Responses to “#babesofmissguided part two”

  • victoriatornegren on

   svar: Tack :* Nej, det är ingen köpt post, det är bilder för en instagram-kampanj (vilka jag märkt ut) :) Gillade bilderna bara så ville dela!

   Reply
 1. Jenni on

  Alltså jag får verkligen inte ihop detta, när man ser din kropp så ser du ut som en tjej som tränar regelbundet och sköter sin kost osv, du har verkligen en helt fantastiskt snygg kropp! Är det alltså bara bra gener, tränar du ingenting?? Syftar på att du skriver att du endast varit på gymmet 1 gång detta år. Får inte ihop det, haha!

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Haha, får knappt ihop det själv. Min kropp är bara gener, ingen regelbunden träning eller skötsam kost, hehe :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)