Wish Look 13

 

Products (adlinks):

T-shirt – Here
Sunglasses – Here
Jeans – Here
Shoes – Here

 

En liten simpel wish look som jag gärna hade haft på mig idag. Så fint väder ute men jag städar och packar inför Paris. Vi ska börja röra oss mot flyget kring fyra-tiden så jag hoppas att jag hinner klart i tid så jag får njuta lite. Vädret i Paris ser tyvärr inte riktigt lika bra ut! Jag köpte ju ett par vita solglasögon på marknaden i L.A och sen dess blivit helt hooked på vita solisar. Tycker dessa från Céline är helt magiska och när dom låg på 20% off häromdagen kunde jag inte hålla mig från att beställa. Xx

A simple wish look which I would have loved to wear today. It’s such a nice weather outside but I’m cleaning my apartment and packing for Paris. We will head off to the flight around four so hopefully I’ll be done soon so I can go out and enjoy the weather. The weather in Paris doesn’t look as good, lol. Since I bought my white sunglasses from the market in LA I just got so hooked on white sunglasses. I think this pair from Céline is amazing and when they had them on 20% off the other day I just had to order them. Xx

3 Responses to “Wish Look 13”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *