MENU
13:33 | April 25, 2017

New In: Copped Leather Jacket

New In,Uncategorized

Find it here

 

Tycker det är så fint med lite mer kortare jackor så kände för att investera i en kortare läderjacka från H&M. Testade den förut och den var så himla mjuk i materialet, älskar. Avvaktade med inköp för att känna om jag verkligen ville ha/behövde den och så var den såklart slut i butik, men fanns på hemsidan. Så klickade hem den igår! De har någon rabattkod också så blev ju ännu bättre. NU: LA!

I think it’s so nice with shorter jackets so I decided to buy a leatherjacket from H&M. I tried it on before and it was so soft in the material, love it. I didn’t buy it, I had to think if I really needed it and then it was sold out in stores of course, but i found it online. They had some offer on their site so got it much cheaper. Destiny! Xx

8 Responses to “New In: Copped Leather Jacket”

  1. Matilda on

    Kan du börja dela dina hälsosamma recept? T.ex. Zuccini salladen? Även frukost/lunch/middag inlägg med alla dagens mål och recept vore superkul!! Undrar även hur du tränar nuförtiden? Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)