The opening of Klubbland

I samarbete med Liseberg

On the opening of Klubbland – In honor of Håkan Hellström

 

Här kommer lite mer bilder från dagen och kvällen. Vi var alltså på öppningen av utställningen Klubbland -en hyllning till Håkan Hellström (läs mer om den här).  Det var olika rum fyllda med massor av Håkan! Allt från hans gamla anteckningar, fanbrev och kläder till att få en liten konsertupplevelse, sjunga med “honom” och ta bild med “honom”. Svårt att beskriva, ni får helt enkelt uppleva det själva. Tycker det var så himla ballt! På kvällen blev det middag med gänget på Mr.P, svingott verkligen. Sedan åkte vi och minglade med självaste Håkan!

Here comes some more pictures from the day and night. We visited the exhibition “Klubbland” in honor of Håkan Hällström. It was different rooms filled with Håkan! Everything from old notes, fan mails to old clothes and the chance to experience a bit of one of his shows. I really enjoyed it. Later it was time for some dinner on Mr.P (so good) and then we mingled with Håkan himself. Xx

1 Response to “The opening of Klubbland”

  • ..... says:

    Som troget håkanfan känns det tragiskt att du för att du ärr modebloggare ska få uppleva det här. Fyfan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *