Colored Lens Glasses

Adlinks: 1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here

 

Så roligt med lite andra färger på glaset än svart. Genomskinligt eller färg är något jag kör all in på just nu! Gillar verkligen det retro-bruna och gula men på slutet har jag börjat tycka att rosa är himla ballt också. Tycker det är en fin detalj och gör mina simpla looks lite mer personliga. Själv har jag det första rosa paret, som bara är lite lätt rosa och de mer bruna (nr 5). Är lite sugen på de gula från Nelly också. Puss!

So much fun with other colors than black on glasses. Transparent and color is something I’m going all in on right now. I really like the retro brown and yellow but I think pink ones looks really cool too. It’s such a nice details and makes my simple looks a bit more personal. I have the first pink ones and the brown ones (nr 5). Maybe I’ll go for the yellow pair from Nelly too. Xx

1 Response to “Colored Lens Glasses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *