New In: Gucci Princetown Fur Loafer

 

Haha alltså, trodde aldrig jag skulle göra ett sånt här inlägg. Jag har verkligen gjort narr och skrattat åt dessa skor och bara wtf, ett husdjur typ. Så dessa har verkligen lärt mig att man aldrig ska säga aldrig. Jag har tänkt så mycket på om jag skulle köpa dom eller inte, men så slog jag till häromveckan efter många om och men. Nu känns det så himla rätt dock!

Planen var att sälja mina andra loafers från Gucci då jag knappt använt dem (för trånga) och sedan köpa dessa. Så jag la ut dem försäljning och skulle just acceptera ett bud då jag inser att jag måste råkat slänga ena skon. Här pratar vi ångest. Så NU Victoria har du mer än köpstopp tills typ..föralltid, usch och fy. Påminn mig om det! Puss

I never thought I would do a post like this. I have literally made jokes about these ones and like wtf, new pet or what. So these ones has really learned me to never say never. I’ve been thinking so much if I should buy them or now but then I bought them the other week. And it feel so right now!

The plan was to sell my other pair from Gucci (they are too tight) and then buy these ones. So I put the other up for sale and was just about to accept a bid when I realized that I lost one pair of them. Either they got lost with a bag that we accidently threw away or forgot it on a hotel like four months ago. Gah, can’t even handle myself. Such an idiot. So now I’m not aloud to buy anything new in like.. forever. Xx

10 Responses to “New In: Gucci Princetown Fur Loafer”

 • Diana Free says:

  It’s so funny when you say you’d never be caught in something, but then you fall for it. Happens to me sometimes. That really sucks that the other shoe is missing.

 • Matilda says:

  Jag har tänkt på en sak med dom skorna; Blir inte pälsen väldigt smutsig och sliten fort när man använder dom ute? Av grus typ och så… Eftersom den sticker ut på sidorna liksom, haha bara en underlig fundering jag har 😉

 • Mickan says:

  Dom är fina men det är jättehemskt att det är riktig päls. Ledsen över att du supportar denna hemska industrin!

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, det är lammhår 🙂 Djuret lider inte av att man rakar av håret på det. Pälsindustrin är någonting helt annat.

   • Michelle says:

    Om du på riktigt inbillar dig att klippning av lammets päls är något annat än djurplågeri så uppmanar jag dig verkligen att VÅGA söka på youtube efter klipp. Avföljer på alla dina kanaler omgående..

 • Zani says:

  Hi
  You have amazing photos on your blog and especially on your instagram. Awesome feed for sure. Now about this loafers I don’t know…I take forever to get caught into trends. I don’t think this is for me at all

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *