MENU
16:51 | March 27, 2017

Leather Jacket & Boots

Outfit of the day,Uncategorized

Product Adlinks:

Bag – Chanel
Shoes – Balenciaga (here)
Jacket – Stylenanda (here)
Jeans – Topshop (here)
Sunglasses – Ysl (here)

 

Upplösningen på dessa bilder blev asmärkliga, fattar ingenting. Får försöka lösa det sen! Tänkte hinna ta en nap innan jag ska iväg ikväll. Älskar ljuset och allt utanför men av någon anledning är jag tröttare än någonsin. Fattar verkligen ingenting, hatar det! Försökt undvika att bli kaffedrickare men börjar överväga, haha. Alex fyllde år igår så ikväll ska vi på ost&vinprovning, så spännande! Puss

__________________________

Something is wrong with the quality of these pictures, I don’t get it. Need to look that up later! I need to take a nap before I’m off for tonights event. I love the light and everything outside but of some reason I’m sooo tired. Hate it! I’ve been avoiding to get addicted by coffée but now I’m seriously sooo up for it. My sister had her birthday yesterday so tonight we’re going out for a wine and cheese-tasting night. So excited! xx

13 Responses to “Leather Jacket & Boots”

 1. Angiewhitey on

  Nice look Vicky! About about the coffee… I’m in the same point than you, trying to avoid it!

  So now I am really tired haha. Have a nice day beautiful!
  Love, Angie <3

  Reply
 2. Sara on

  Victoria. Är du seriös? Har du på dig ett par skor för 10.000kronor? Och en väska för typ minst 25.000? Hur kan du stå för det? Wow! Blir du så pass påverkad av att vara i modevärlden så du tappar uppfattningen om värde? Kan du inte berätta lite om dina åsikter kring detta. Svårt för mig i samma ålder (med samma modeintresse) att förstå. Jag personligen hade skämts, men du kanske har en annan uppfattning?

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Jag är så glad över att ha ett intresse som ger mig driv och glädje! Jag tycker det är upp till var och en vad man väljer att spendera sina pengar på, så länge man gör det av rätt anledning :) Jag lägger pengar på skor och väskor som både håller väldigt länge och som finns ett andrahands-värde i och mindre pengar på annat. Alla är vi olika och prioriterar olika saker i livet, inget vi ska döma ut någon för!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)