MENU
12:24 | February 27, 2017

Bikinis And Clothes

Outfit of the day,Uncategorized

Wearing:

Shorts – Vintage Levi’s
Sunglasses – Saint Laurent (here)
Belt – Old one from Nelly
Jacket – Won hundred
Top – Bikini from Chiquelle

 

När det är typ 35 grader utomhus så får man kombinera kläder och bikini, haha. Nu är vi “klar” med vår roadtrip, jag ska bara fixa i ordning bilder därifrån så ska jag visa er! Vi (Erik) sträck-körde i 8 timmar igår så vi skulle komma fram till Perth snabbare. Vi älskar verkligen denna stad så kändes bra med två extra dagar här. Vi har bara strosat runt idag och shoppat lite och ikväll ska vi på vår favoritrestaurang en andra gång ;) Puss!

______________________________

When It’s 35 degrees outside you have to combine clothes and bikini, lol. Now we’re “done” with our roadtrip and is back to Perth. We really love this city so it felt good with two extra days here. Today we just done some shopping and tonight we’re going to our favorite restaurant, a second time ;) Xx

7 Responses to “Bikinis And Clothes”

 1. Olivia on

  Hej!!
  Skulle du inte kunna göra en inlägg/guide av något slag och berätta mer utförligt om er roadtrip? Typ vart ni stannade, var ni sov, vart ni hyrde bilen och om det är några andra praktiska saker man bör tänka på. Ska nämligen göra en liknande roadtrip om ett par veckor.
  Kram

  Reply
 2. Emelie on

  Vart köper du dina Levis vintage shorts? Sen jag flyttade till USA had jag inte lyckats hitta några nya, skulle bli jättetacksam för svar!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)