Sneak Peak In Our Bedroom & A New Blanket Love.

fullsizerender-4

Blanket from Ohhio (here)

 

Här får ni en liten titt in i vårt sovrum som faktiskt är det största rummet i hela vår lägenhet, haha. Ville mest visa upp vår nya filt som kom med posten häromdagen. Blev helt kär i den när jag såg bilder på den och kände att den skulle passa perfekt hemma hos oss. Den är handgjord och stickas med händerna/armarna istället för stickor, så coolt! Kommer dock inte bli en filt jag sitter och äter chips och dipp i kanske 😉 Kram!

___________________________

Here you get a look on our bedroom. It’s actually the biggest room in our apartment. Just wanter to show you my new blanket I got the other day. I saw it on some Instagram account and felt It would be perfect at our place. It’s handmade and is knitted by arms instead of needles. So cool! I’m pretty sure it won’t be a blanket I will sit and eat snacks and dip in though, lol. Xx

9 Responses to “Sneak Peak In Our Bedroom & A New Blanket Love.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *