NLY Castle.

Kick Off for their Christmas Campaign “dress like a queen”.
nelly_castle_mini-0437 castle6 castle1 castle8 nelly_castle_mini-0070 castle5 castle7

Pictures from the night at the Nelly Castle! Last picture borrowed from Madde.

 

Här kommer lite bilder från kvällen! Jag bär en så himla fin klänning i sammetsmaterial med bara axlar och slits (här). Vi var alltså på Bogesunds slott tillsammans med Nelly för en kick off inför deras julkampanj “dress like a queen”. Några grymma brudar var där över dagen och plåtade deras kampanj som är SÅ himla fin! Det bjöds på 5-rätters (?) om jag kommer ihåg rätt, haha. Sedan en massa dans! En riktigt rolig kväll, puss på bästa Nelly. KRAM!

________________________________

Here comes some photos from the night! I wear a supernice off shoulder dress from Nelly (here). Like I said before we were celebrating Nellys christmas campaign “dress like a queen” in a castle. Some of the girls were there from the morning and did shoot the campaign which turned out SO amazing. We had a five course dinner and a lot of dance! Such a great night, thank you Nelly for that. HUGS!

Check out their Christmas Campaign HERE.

5 Responses to “NLY Castle.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *