MENU
9:55 | November 16, 2016

Products For My Winter Skin

Beauty,Uncategorized
3k9a4027 3k9a4023

Products (adlinks): Lip Balm – Here / Body Lotion – Here


Hej bästa! Clarins och Vichy är helt klart mina favoritmärken när det kommer till hudvård. Dessa köper jag varje vinter och räddar verkligen min hud. Min hud är så himla känslig och blir så jäkla torr på vintern. Dessa plus Clarins Beuaty Flashbalm (detta) är mirakelprodukter för mig. Har ni några andra tips? Dela gärna. Puss!

__________________________

Hi guys! Clarins and Vichy is my favorite brands when it comes to skincare. I buy these every winter and it saves my skin. My skin is so sensitive and dry on the winter. These plus Clarins Beauty Flashbalm (this one) i miracle products for me. Do you have any other favorites? Please share. Xx

12 Responses to “Products For My Winter Skin”

 1. Stephanie on

  Hej Victoria! Du som vart mycket i London, kan du tipsa om en schysst restaurang? Jag ska dit i slutet på december med min kille för att fira min 30-årsdag. Vi har massa kul inbokat men ingen restaurang som passar den stora dagen :) Ha en fin helg, kram!

  Reply
 2. Julia on

  En liten grej kanske, men värt att tänka på är att använda kategorierna. Annars går det ju inte att gå in och se vad du skrivit om t ex hudvård eller outfits på ett enkelt sätt.jag brukar scanna din blogg för inspo innan jag köper nåt nytt och det går ju inte om alla inlägg ligger under uncategorized ;)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)