MENU
17:20 | November 9, 2016

A Glimpse From Our Livingroom

Photowall

Home,Uncategorized
livingroom1 picture livingroom2

Photowall from Desenio.

 

Hej fina! Här får ni en liten titt på vårt vardagsrum. Vi har varit väldigt effektiva den senaste tiden med att få klart här hemma! Sovrummet är nu helt klart, ska visa bilder därifrån sedan. Vardagsrummet börjar se ut som vi vill. Vi satte upp en tavelvägg förra veckan och shit vilken skillnad det blev. Vi har ju väldigt högt i tak så lite tavlor gjorde verkligen stor skillnad. Vi beställde från Desenio. Tycker det är skitsvårt att veta riktigt hur man ska sätta alla tavlor, så gillar verkligen deras inspirationssida. Tips! Hoppas ni gillar. Puss!

_____________________________

/ Hi guys! Here you get a look on our livingroom. We been super effective the last week with our home. The bedroom is all done (I’m going to show you some pictures later). The livingroom is starting to get there. We did put up a photo wall last week and wow, what a difference. Our walls are pretty high so some photos really made a big difference. Hope you like it! Xx

36 Responses to “A Glimpse From Our Livingroom”

 1. Sylvie on

  Where did you get the thin black picture frames from? Are they also from Desinio? I only saw more massive frames there I believe. Thanks!

  Reply
 2. rebecca on

  Hello! I love your style and living room taste. Where did you purchase your frames from? I’m having a hard time finding any that are as thin as these in the US that are still nice quality. Thanks :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)