Alexander Wang – Cora Platform Booties

wang

Find them here

 

Här är alltså mina nya kompisar! När jag öppnade förpackningen tyckte jag dom såg så himla stora ut, inte i storleken utan skon var så himla stor. Testade dem på och kände mig lite som en kentaur (hälften häst och hälften människa), haha. Bestämde mig i alla fall för att ta med dem till New York och testa till lite looks. Sån himla tur! Visade sig vara skönaste skorna ever och get mina looks en väldigt cool touch. Fäshion! Puss

________________________

/ Here is my new friends! When I opened the package I thought they looked so big, not in size just like an oversize shoe. I tried them on and felt like a centaur (half horse and half human), lol. I decided to take them with me to New York and try them on to a couple of looks. It ended out to be my most used shoes during the trip and I think they gives the look a really cool touch. So fashion, huh! Xx

3 Responses to “Alexander Wang – Cora Platform Booties”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *