A Beauty Post.

Collaboration With The Beauty Shop Cocopanda.
smink9

Products:

Real Technique – Setting Brush (here)
Bronx – Matte Lip Tint Earth Tone (here)
The Balm – Nude’Tude Eyeshadow Palette (here)
The Balm – Time Balm Anti Wrinkle Concealer (here)
The Balm – The Balm “The Luminizer” Highlighter (here)
NYX – Contour & Highlight Pro Palette (here)
The Balm – Bahama Mama (here)
Real Technique – Blush Brush (here)

smink10

Only the base.

smink5

Adding concealer, highlighter and bronzer. 

smink7

My new favorite product, a matte lipgloss.

smink3

The result.


Hej fina! Jag har just nu ett superroligt samarbete tillsammans med Cocopanda. En svensk skönhetsbutik på nätet. Jag älskar deras urval av smink, det känns verkligen som att man hittar alla de aktuella och “inne”-produkter man söker efter. Jag har fått prova ett gäng av dem och här får ni se när jag använder mina favoriter! Concealern täckte sådär perfekt mycket och bronzern och highlightern var så otroligt lättarbetade och gav mycket med lagom pigment. Söker ni efter ett nytt bronspuder och highlighter är dessa verkligen en perfekt kombo.

Jag har hört massor om märket The Balm och jag är inte besviken. Jag använder inte deras skuggpalett i denna post men jag äntligen (!) hittat den ultimata ögonskugg-paletten. Läpp-produkten är dock helt klart den produkt som stod ut mest och jag blev mest impad av. Blandning mellan ett läpp-glans/balsam/stift och ger ett matt resultat. Älskar!

Som jag skrivit tidigare tycker jag att samarbeten som dessa är så himla roliga. Så kul att få chansen att testa nya produkter och bästa känslan att hitta nya favoriter! Ni hittar alla produkter jag använt på deras webbshop här. Puss!

/ Hi guys! I have this superfunny collaboration together with Cocopanda right now. It’s an swedish beauty store online. I love their collection of make up, it feels like you find all those “it”-products you’re searching for. I got the chance to try some of them out and here you got to see when I using my favorites. The concealer gave that perfect cover and the bronzer and highligther was so easy to work with and gave so much (but perfect) pigment. If you’re searching for a new bronzer and highlighter this is the perfect combo! 

I hear a lot of the brand The Balm and I’m not disappointed. I don’t use their eyeshadow palette in this post but finally (!) I found the ultimate eyeshadow palette. Of all these prodcuts, the lip product is my new beauty crush though. o-m-g. It’s a mix between a gloss, balm and stick that gives this perfect matte result. Love it! 

Like I’ve told you before I love these kind of collaborations. They’re so funny! So fun to get the chance to try so much new products and the best feeling is to find new favorites. You find all the products that I’ve been using on their webshop here. Xx

In collaboration with Cocopanda.

7 Responses to “A Beauty Post.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *