That Denim Skirt.

vicskirt1 skirt3

Products:

Skirt – Topshop (here)
T-shirt – Alexander Wang
Sunglasses – Céline

 

Hej på er! Hur härligt att vi fick värsta sommardagen igår? Verkar ju som att sommaren kommit tillbaka lite efter denna höstrush, härligt! Jag tog på mig något jag burit mycket i sommar. Jeanskjol och t-shirt. Har hunnit med lite jobb nu på förmiddagen. Lite fix och trix inför fashionweek som börjar nästa vecka! Åker dock till L.A så kommer inte riktigt kunna gå på allt osv. Nu ska jag göra mig i ordning inför ett roligt middagsevent som väntar ikväll. Kameran åker med! Puss

/ Hi guys! Got an amazing summer day yesterday. Maybe the summer came back after all! I took my standard outfit for this summer on. Jeans and t-shirt! Did some job this morning, some fix before fashionweek next week. I’m going to L.A next week though so I won’t be able to go to everything. Now I need to make myself ready for a funny dinner event. The camera will be with me! Xx 

13 Responses to “That Denim Skirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *