The Wish Look 4.

victoriatornegrenlook1

Products:

T-shirt – Here / Backpack – Here / Sneakers – Here / Skirt – Here

 

Är helt obsessed av plisserade midi-length kjolar nu i typ alla färger förutom (tro det eller ej) svart. Älskar att dem går att matcha på så många olika sätt. Med sneakers och t-shirt för en mer avslappnad look eller varför inte med loafers och skjorta för en mer dressad look. Om jag hade fått önska hade jag velat ha en i blått, rosa och metallic. Tycker Topshop har några riktigt fina budget-varianter (här).  Gillar att jag är lite kortare så mid-length kjolar blir sådär perfekt långa. Viktigt att dom går en ganska bra bit nedanför knäna. Puss!

/ I’m obsessed with pleated mid-length skirt for the moment and believe it or not, in every color except from black. I love that you can match them in so many different ways. With sneakers and T-shirt for a more relaxed look or with loafers and a shirt for a more dressed look. In the best of worlds I would love to have one in blue, pink and metallic. I think Topshop have some really good budget ones (here) in store right now. I like that I’m kind of short so the midi-length skirt often fits me the way I want too. For me it’s important that the don’t are too short, I want them to end more over the ankle than under the knee. 

– This Post Contains Adlinks.

6 Responses to “The Wish Look 4.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *