Pick Of Today: Perfect Ballet Flats.

ballets

Find them Here

Köpte ju dessa från Asos i våras som jag älskar. Så himla bekväma och formen framtill är perfekt. Såg att dessa ovan kommit in nu, dvs samma sko men med mindre klack. Även om klassiska ballerina är typ bästa skon på sommaren har jag lite svårt för formen. Men dessa gillar jag verkligen! Kommer matcha med jeans och vit skjorta eller t-shirt.

/ I bought these ones from Asos this spring which I love. So comfy and I love the shape of them. I saw that they have this pair above now, the same shoe but no heel. Even if a classic ballet shoe is the best on the summer I don’t really like the shape. But I really like these ones! I’ll match them with a white shirt or t-shirt and denim.

– This post Contains Adlinks.

5 Responses to “Pick Of Today: Perfect Ballet Flats.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *