Insta Lately – Croatia.

insta

@victoriatornegren

Lite bilder från Kroatien från min Instagram! Måste såklart tacka bästa The Yacht Week för en fantastisk vecka. Gillar verkligen Kroatien. Så tacksamt att bo i Europa och ha så nära till dessa fantastiska ställen. Just nu har jag lite Grekland cravings. Veckan i Kroatien tog dock ut oss så är mer hemmakär än någonsin, typ aldrig hänt? Älskar att vara hemma just nu. Men i slutet på sommaren kanske det blir en liten resa! Puss

/ Some pictures from Kroatien from my Instagram. A big thank you to The Yacht Week for an amazing week. I really like Croatia! So thankful to live in Europe and have so close to these wonderful countries. I have some Greek-cravings for the moment. The travel week in Croatia made me wanna stay home for a while though. I don’t think I ever felt that way? lol. Love being home! But in the end of the summer it may be a little trip. Xx

5 Responses to “Insta Lately – Croatia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *