MENU
18:49 | April 29, 2016

Todays Outfit – Trench & Denim.

Fashion,Outfit of the day,Uncategorized
trunch9 trunch8 trunch12 trunch10

My Look:

Shirt – H&M
Shoes – Asos (here)
Trench – Gina Tricot
Bag – Chanel
Jeans – Levi’s

Hej bästa! Åh, helt underbart att kunna plocka fram trenchen, men framförallt underbart att kunna njuta av att solen börjar värma. På torsdag är det alltså dags för Coachella och sedan har jag som det ser ut nu bara en hel dag till hemma fram till mitten på maj. Så dessa dagar innan den rese-ruschen är minst sagt hektiska. Men det är kul! Gillar att jobba och fixa under ett mer pressat schema. Klev upp halv nio och har jobbat sedan dess så nu är det dags för lunch innan work-mode igen. Puss!

/ Hi guys! So nice to wear a trench again, but the nicest thing is for sure to enjoy the heat of the sun. On Thursday it’s time for Coachella and after that I have only one whole day at home until middle of may. So these days before this travel-rush will be hectic. But it’s fun! I like to work and fix things under pressure. I woke up half past 8 and have worked since and now it’s time for some lunch before it’s work-mood again. Xx

17 Responses to “Todays Outfit – Trench & Denim.”

 1. Eva on

  Love this look! One thing that I love about Spring is that it finally starts getting warm enough to bring out the trench, I love yours, definitely need to look into getting a black one!

  forevabelle.blogspot.co.uk

  Reply
 2. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma on

  Hej fining!
  Jag är inte mycket för att göra reklam på andras bloggar – men den här tävlingar får varken du eller dina läsare missa! Jag lottar ut 2 biljetter till Nordic Wellness event Strong Together den 7 maj – in och tävla för chansen att träna tillsammans med mig och träffa Bingo Rimér, Mårten Nylén, Kristin Kaspersen m.fl!
  Ha en underbar kväll!
  Kram <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)