Webshop Favorites #86

ey

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE 

 

Vårt internet är tyvärr lite knasigt men tänker att jag slänger upp ett webshop favorites som jag fixade imorse så hoppas jag på att det är löst imorgon. Jag är så sugen på kavajer, boyfriend jeans och höga klackar nu igen när sommaren närmar sig. Varva det med fina sweatshirts, jeans och sneakers så har ni mig i sommar, haha. Nu är jag som sagt i Cannes och hinner knappt landa hemma innan det bär av till L.A. Så jag håller verkligen tummarna för att sommaren kommit när vi är hemma igen! Puss

/ Our Wi-fi is so strange so I’ll update with this webshop favorite post that I prepared this morning and hopefully our internet is better tomorrow. I just wan blazers, boyfriend jeans and high heels now when the summer is here (well.. soon). That or sweatshirts, jeans, sneakers and you will have me this summer, lol. Now I’m in Cannes and I will just have  a few days home before we’re going to L.A. I really hope the summer had arrived when we get home. Xx

5 Responses to “Webshop Favorites #86”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *