Blazer, shirt sleeves & Levi’s.

al lo7 lo6 lo8

My Look:

Shoes –  Asos (here)
Bag – Rebecca Minkoff (here)
Jeans – Levi’s Vintage
Blazer – Asos (here)
Shirt – H&M

 

Hej bästa! Här kommer en look från London. Min favoritdetalj just nu är helt klart skjortärmar! Gillar när man bär något lite tightare över till och drar fram ärmen lite extra. Åh, känns så bra att vara tillbaka här. Blir alltid så motiverad och inspirerad. Vill bo häär. Vi har haft det hur bra som helst. Tyvärr var vägarna till flygplatsen blockade igår så vi rörde oss i princip inte i två timmar så vi missade planet hem. Men det löste sig! Fick ta morgonflyget istället så sitter i skrivande stund på planet. Ska bli skönt att komma hem! Glad påsk på er :*

/ Hi guys! Here is a look from London. My favorite detail is shirt sleeves. I like it when you wear something a bit slimmer over and show them a little extra like this. Oh, it feels so good to be back in London. Always get so inspired and motivated. Wanna live here! Happy easter :*

14 Responses to “Blazer, shirt sleeves & Levi’s.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *