BTS – My Loréal Shoot.

loreal6loreal2loreal5loreal1 loreal4

Pictures from Todays Shoot with Loréal


Hej fina! flög
som sagt till Finland igår för att spela in reklamfilm och fota kampanjbilder. Haft en lång dag, men rolig. Beställde just hem lite mat så ska lägga mig och se någon serie innan det är dags att bocka av mail sen lägga sig och sova. Vi ska träffas igen 08 imorgon så ska försöka somna lite tidigare ikväll än igår, haha. Puss på er!

/ Hi guys! So I went to Finland yesterday to shoot a campaign. I had a really fun (but long) day. Just ordered some food and I will lie down, watch some series and then go to sleep. We have an early call time tomorrow so I need to get to bed earlier than yesterday, lol. Kisses!

8 Responses to “BTS – My Loréal Shoot.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *