Vacay Pieces.

bath

My favorite vacay pieces.

 

Bloggen kommer vara kvar utomlands ett par dagar till, hoppas ni inte misstycker. Har så mycket bilder kvar! Mina nya Levi’s jeans fick följa med och tur var väl det så mycket som dom användes. Har en full look med dom på tillsammans med dessa sandaler också. Nya favoritkombon! Min chock kring kylan har inte riktigt lagt sig, haha. Trodde det skulle vara vår när vi kom hem, istället var det mer vinter än när vi lämnade. Tur jag har mycket roligt att se fram emot! Puss

/ The blog will be in Seychelles for a few more days. Hope it’s ok! I have so much pictures left. My new Levi’s jeans got to follow and I’m so happy about that, I wore them so much. I have a full look with them and these sandals as well. My new favorit combo! I’m so confused about the weather at home. I was pretty sure it would be spring when we got home, instead it’s more winter than it was when we left. Lucky me I have a lot of fun things waiting. Focus on that! Xx

13 Responses to “Vacay Pieces.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *