Vacay Outfit – Black Split Dress And Sandals.

seyoutis1 seyoutis7 seyoutis6 seyoutis4

My Look:

Shoes – Hérmes
Dress – Zara
Bag – the hotels
Sunglasses – RayBan


Hej på er! Här får ni ännu en look from tha paradise. Detta är en sådan typ av outfit jag kan bära flera dagar i rad när jag är utomlands. Så bekvämt men ändå så fint tycker jag. Köpte klänningen från Zara just innan vi åkte. Nu ska vi gå och äta en näst sista hotellfrukost. Som jag kommer sakna den! Sedan får vi se vad vi hittar på för äventyr. Allt är ju beroende på vädret. Hoppas på något kul som jag kan dela med er. Kram!

/ Hi guys! Here is another look from tha paradise. This is that kind of outfit I can wear days after day when I’m on a holiday. So comfy, simple but yet so nice. Bught the dress from Zara right before we left. Now we will go and eat last but one breakfast. I will miss it so much! After that we will see what we will do for fun. Everything is dependent on the weather. Hope for something nice I can share with you guys anyway. Kisses!

30 Responses to “Vacay Outfit – Black Split Dress And Sandals.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *