Todays Outfit – Black Kickflares & Ankle Strap heels.

london16 london10 london11 london13

My Look:

Shoes – Asos (here)
Sunglasses – Ray Ban
Jumper – Vero Moda (here)
Jacket – Asos (here)
Jeans – Asos (here)

 

Hej på er! Såhär gick jag runt större delen av dagen igår (innan jag tog på mig slapp-outfit för gå på en längre shoppingrunda). Hann få hem dessa jeans innan resan, provade dem och blev genast ett sjävklart val. HUR sköna som helst.  Älskar när saker sitter/känns ännu bättre än man trodde att dem skulle göra. Hur som, jag fortsätter att älska London. Tyvärr har det dragit över en liten kallfront så såklart ska det skilja typ 10 grader än hur det kommer vara när vi åkt hem, så typiskt. Haha! Jag som ville bort från kylan, men äsch. Nu ska vi jaga mat! Puss

/ Hi guys! I walked around like this most of the day yesterday (before we went for some shopping). I got those jeans just before the trip, I tried them out and they were just so comfy and nice. I love when things fit and feel better than you thought they would. How ever, I’m just keep on loving London. Although It’s colder than expected 😉 Now we need to find some fooood. Xx

12 Responses to “Todays Outfit – Black Kickflares & Ankle Strap heels.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *