Pick Of Today: Belt.

beltiz

Find it HERE

Bältets tid är här. Underbart! Älskar kombinationen av jeans med högre midja, instoppat och ett bälte. Smalt, som lite större. Kom till London igår så det står såklart lite shopping på schemat. Kommer helt klart vara på jakt på ett bälte, jag är mer sugen på ett lite smalare. Haft sådan otur med internet, därav lite “ledigt”. Nu är det dock löst! Hörs mer senare, puss.

/ The belt-time are here. Love it! Love the combination of jeans with a high waist, tucked in and a belt. A thinner like a wider, it doesn’t really matter. I came to London yesterday so now we will do some shopping. I will definitely search for a belt, I want a thinner one. Had a bit problem with the wi-fi down here therefor my little break. But now I’m back! Kisses

5 Responses to “Pick Of Today: Belt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *