Our Living Room.

hommmmmee

Some pictures from our living room. 

 

Det känns som att jag lovat bilder från hemmet i evigheter. Här kommer i alla fall några bilder från vårt vardagsrum, grunden är i princip klar men det är fortfarande saker som måste fyllas på så det blir lite mer personligt. Är lite sugna på en tavelvägg, men får se. Vår gråa Howard-soffa ska vi byta ut också, visade sig efter ett tag att den inte alls passar här (så skippade bild på den). Kan inte förstå att vi bott här ett halvår nu?! Byggarbetare är äntligen på gång så i mitten av februari står vårt kök klart. Överlycklig! Puss.

/ It feels like I promised you pictures from our home since forever. Here is some pictures from our living room, the base is almost done so we just have to add some stuff to make it more personal. Our grey howard couch didn’t fit here as good as we have hoped so we will get another one. Can’t believe we have lived here for over a halv year now. However, we finally have some construction workers coming to us in February and build us a new kitchen. Yey! Xx

38 Responses to “Our Living Room.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *