Todays Outfit – Sleeveless Vest & Cropped Tailor Trousers.

svartvit1 svartvit3 svartvit2

My Look: 

Shoes – Topshop (here)
Trousers – Monki (here)
Vest – New Look (similar here)
Jumper – Gina Tricot
Bag – Chloé


Hej på er! Alltså snacka om att vara beroende av vädret, haha. Igår regnade det massa, så det var supermörkt ute hela dagen (och inne för den delen). Det slog av sig helt hos mig och jag kände inte för någonting. Passade på att göra riktigt tråkiga ärenden och vandrade i det bruna slasket utanför, fyfan. Idag är det dock ljust och jag är taggad igen, woho. Seychellerna är bokat i februari också och jag åker till London på söndag, så mys. Ska gå en promenad i ljuset nu och se till att fota lite. Puss på er!

/ Hi guys! Here we talking about being a weather dependent person, lol. It rained yesterday so it was superdark outside the whole day (and inside..). My battery just died and I felt for doing nothing, had some really boring pending done and walked around in the brown slush outside, euw. Today the light is back and I’m alive again, woho. Just booked a trip to the Seychelles in february too, and I’m going to London on sunday. Now I’m going to take a walk in the light and take some photos. Kisses!

18 Responses to “Todays Outfit – Sleeveless Vest & Cropped Tailor Trousers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *