OUTFIT RECAP 2015

Downloads10

Some of my outfits from 2015.

Vilket år hörni! Tror 2015 har varit det bästa året i hela mitt liv om jag ska vara ärlig. Jag älskar att resa och det är verkligen någonting jag gjort detta år. Vet inte hur 2016 ska kunna slå det, men jag är övertygad om att 2016 kommer bli grymt det med. 2015 satsade jag mycket på den privata delen i mitt liv med resor, flytt och annat. Nästa år kommer handla mer om business som blogg och andra stora projekt. Jag är så laddad och bäst av allt är att ni finns på denna resa. Puss!

/ What a year.. I think 2015 have been the best year in my whole life to be honest. I love to travel and that’s really something I’ve done the last year. I don’t know how 2016 would be able to top it, but I’m sure 2016 will be awesome as well. 2015 I did a lot of thing for me and my private life, trips and moved to Stockholm and so on. Next year will be more about business like working with my blog more and other big projects. I’m so excited and best of all is that you’re with me on this trip. Kisses! 

13 Responses to “OUTFIT RECAP 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *