MENU
15:05 | December 8, 2015

Fashionwall. #1

Fashion,Fashion Wall,My Fashion Snapshots,New In,Uncategorized
kollage8


Ett inslag jag
saknat är mina Fashion Snapshots-inlägg som jag började med förra vintern. Jag älskar ju kreativt skapade, gärna i en kombination av mode och foto. Det är därför jag älskar att blogga! Dessa inlägg ger verkligen “utlopp” för det. Nytt år och nya tider nu dock, så jag har döpt om kategorin till Fashionwall istället och flödet får bli lite tumblr-liknande, precis så som jag älskar att bli inspirerad. Hoppas ni gillar det! Puss

/ A category that I’ve missed is my “fashion snapshots”-posts I started with last winter. I love creatively created, especially in a combo with fashion and photo. That’s why I love blogging! These posts really stimulates that vein. New year and new times now though, so I change it to “fashionwall” instead and the flow look a bit like tumblr – exactly the way I like to be inspired. Hope you like it! Kisses

14 Responses to “Fashionwall. #1”

  1. Paulina on

    Victoria, how do you do the photos with hanger that the backgroud is so white without any shadow? Wow, I mean, do you use any photoshop or what?
    xx Paulina

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)