The Ultimate Black Jacket.

blackjacket

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE


Många av er
har bett mig tipsa om jackor till i vinter. Jag började spara ner bilder och det blev alldeles för många. Så jag börjar helt enkelt med den “perfekta svarta jackan” – den jackan som passar till allt och alla tillfällen. Själv har jag en längre och en kortare päls som används flitigt. Jag har även nummer 2 och 7 av dessa. Hade egentligen räckt med en av dem, men jag var osäker på vilken modell som passade bäst så jag beställde hem båda och lat som man är har ingen åkt tillbaka. Perfekta jackan dock så kanske lika bra med två snarlika! Puss

/ Many of you have asked about winter jackets. I started to save some pictures and I ended up with too many. So I start with the “perfect black jacket” – the one jacket that you can wear whenever and to whatever. I have a longer and shorter fur that I use really much. I also have number 2 and 7 of these ones. One would have been enough but I didn’t know which one that would fit me better so I did orded them both and I’m so lazy that I didn’t send one back. Well.. the perfect coat so maybe I need them 😉 Kisses 

2 Responses to “The Ultimate Black Jacket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *