Insta Lately – Vacay Edition #3

insta1

@victoriatornegren


Hej på er!
Här får ni lite bilder från min Instagram under tiden vi besökte paradiset. Jag har plåtning hela förmiddagen och är jet lagged som en tok så hann helt enkelt inte knåpa ihop så mycket mer i morse. Är i alla fall så tacksam över ett fungerande internet och snart är bloggen på banan igen. Vi hörs mer ikväll. Puss!

/ Hi guys! Here you have some pictures from my Instagram from our visit in the paradise. I have a photoshoot the whole morning and I’m super jetlagged so I didn’t had time to fix something else for you. So thankful to be back home with the best internet connection. So the blog will be on track again asap. Talk to you more tonight! Best.

12 Responses to “Insta Lately – Vacay Edition #3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *