Bye Bye Sweden.

mexico


texgt


Så bar det
iväg! Vårt flyg gick klockan sju imorse så vi var uppe redan halv fyra efter att fått sova i tre timmar, haha. Vi gör ett byte i London innan vi hoppar på planet till Mexiko. Det ska bli SÅ skönt att sova på planet sedan. Jag är en sådan som blundar och vaknar när jag är framme, kan sova hur många timmar som helst, vaknar till ibland för att kissa typ, det är det enda, haha. Så glad för det! Om jag inte ställt väckarklockan varje morgon så vet jag fasen inte om jag någonsin hade vaknat, haha. Längtar efter värme och sol, ser verkligen fram emot att spendera 2 veckor borta från kalla Sverige. Puss!

/ And off we go.. We slept for three hours before it was time to hit the airport. We’ll make a stop in London before we’ll take the flight directly to Mexico. I’m so looking forward to sleep on that plane. I’m one of those who close my eyes and then wake up when It’s time to land. I can sleep for hours and hours on a plane, so thankful for that. I’m longing for some heat and sun, so I’m really looking forward to spend two weeks in paradise and away from cold Sweden. Kisses!

11 Responses to “Bye Bye Sweden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *