MENU
18:14 | November 3, 2015

Costume Kick Flares And A Leather Jacket.

Fashion,New In,Outfit of the day,Uncategorized
outfit4 outfit1 outfit8 outfit3

My Look:

Jacket – Acne
Turtle neck – Vero Moda
Shoes – Topshop (here)
Trousers – Monki (here)
Bag – Chanel


Hej på er! Vi
landade i New York tidigt imorse (svensk tid), fått oss några timmars blund och hunnit gå runt en sväng i Soho. Jag är alltså här med Johanna för lite jobb. Vi ska försöka hålla kvar jetlaggen så vi jobbar bort det mesta på förmiddagarna så vi får lite fritid senare under dagen. Hur som, såhär ser jag ut idag! Vädret här är helt fantastiskt. Älskar New York denna tid på året! Puss

/ Hi guys! We landed in New York early this morning. We had some breakfast at the hotel and walked around here in Soho. I’m here with Johanna for some job. We will try to keep our jetlag so we can work on the mornings and hopefully have some freetime on the afternoons. How ever, this is my look for today. The weather is amazing! Love New York this time of the year. Kisses!

14 Responses to “Costume Kick Flares And A Leather Jacket.”

  1. Hanne on

    näe victoria, älskar oftast alla dina outfits, men det här med korta utsvängda byxor? korta raka/vida/tighta byxor, okej! men detta? det enda jag kan tänka på är dom utsvängda byxorna man hade i mellanstadiet, bara att man sparat dom i 15år och dom fortfarande passar i midjan men benen har växt något vansinningt så att byxorna slutar halvt nedanför knät, seriöst, skrattar så jag får ont i magen varje gång jag ser det XD

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)