Black On Black.

Namnlöst-5 Namnlöst-9 Namnlöst-8outfit5 Namnlöst-8

My look:

Vest – New Warehouse
Trousers – Lindex
Top – Topshop
Loafers – Forever21

Hej på er! Älskar denna look. Vest och magkort eller ett par culottes med magkort är så fint tycker jag. Jag har just kommit till Umeå där jag ska stanna ett par dagar. Sitter just nu hos Rapunzel och ska sätta i hår inför sista videon. Tycker det är underbart med långt hår men jag älskar mitt korta så kommer gå tillbaka till det asap, tur det är smidigt med tejp 😉 Puss!

/ Hi guys! Love this look. Cropped top and a vest or a vest together with a pair of culottes. Just came to my hometown where I will spent the next coming days. I’m at Rapunzel right now to get some new extensions. I will go back to my long hair for a while, love my long hair but I had extensions for a while now and it was so nice to be without them. So I will go back to my short hair after this! Kisses.

19 Responses to “Black On Black.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *