New In: Gray Cardigan

koftis

Find it HERE

Känns som om jag börjar alla mina inköpsinlägg med att skriva hur länge jag letat efter det, haha. Men en grå kofta är faktiskt något som jag letat efter länge. Mest bara sett mörkare varianter och jag ville ha en ljusare. Så, denna fick det bli. Från Gina Tricots senaste och nya del “premium quality”. Den är lite tjockare så har faktiskt hunnit bära den som jacka en sväng nu när det var lite varmare. Känns fasen som vinter utomhus nu!

/ Feels like I always starts my “new in” posts with an explanation of how long I been searching for it, lol. But a gray cardigan is honestly something I been looking for a loooong time. Just saw some darker pieces and I really wanted light one. So this is the on! From Gina Tricots latest collection “premium quality”. It’s a little bit thicker so I’ve been wearing it like a jacket when it was a little bit hotter outside. Feels like winter now?! Xx 

9 Responses to “New In: Gray Cardigan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *