Favorite Bikini Bottom.

bikini

Find it here

Och så till ett lite annorlunda inlägg. Men jag har fått väldigt mycket frågor om mina bikini-underdelar i kommentarsfält och mail. Så tänkte visa upp dom första och mina senaste favoriter. Jag har faktiskt köpt dubbel uppsättning av dem i vitt och svart. Allt är såklart en smaksak men jag gillar inte att täcka för mycket då min form på rumpan enligt mig inte blir så fin då. Älskar min stjärt i dessa, haha. Puss!

/ And then to a little different post. But I got so many questions about my bikinis and especially my bikini bottoms so I just take it here. These are my latest favorite that I actually bought double pair of in both white and black. Xx

11 Responses to “Favorite Bikini Bottom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *