Todays Outfit – Levi’s And A Too Big Shirt.

outfit6outfit4outfit7outfit2outfit11outfit5

My Look:

Jeans – Levi’s
Bag – Chanel
Scarf – Gina Tricot
Shoes – Asos
Shirt – My boyfriends


Hej på er! Såhär 
har jag sett ut delar av dagen. Haft full rulle sedan tidigt imorse, därav sen uppdatering. Har fotat av ett jobb x2 och hunnit ha ett träningspass. Så mycket att göra innan Bali på torsdag! Har i alla fall just satt mig i soffan och ska bara posta detta innan jag och Erik ska gå på Hemköp och handla. Hörs mer sen! Puss

/ Hi guys! This is what I have looked like party of the day. I had a crazy day, so much to fix before we’re going to Bali later this week. Therefor this late update. I did just hit the sofa and now I just had to post this before me and Erik are going to shop some food for the week. Talk to you later! Kisses.

24 Responses to “Todays Outfit – Levi’s And A Too Big Shirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *